Verzenden & retourneren

Online Koffie Kopen verzend alle bestellingen met een professionele bezorgdienst. Zij streven er naar om onze zendingen binnen 24 uur te bezorgen. Bestellingen voor 15:00 uur geplaatst en voldaan via iDeal worden dezelfde werkdag verstuurd indien voorradig in ons eigen magazijn (voorraadstatus: levertijd 1 à 2 werkdagen)! Zodra wij uw bestelling aanbieden bij onze vervoerder ontvangt u van ons systeem automatisch een e-mail waarin staat aangegeven dat uw bestelling verzonden is.

! Alle orders die op vrijdag na 12.00 uur geplaatst worden, zullen dinsdags in behandeling genomen worden. !

Mocht u na ontvangst van deze e-mail alsnog de dag van levering of het afleveradres willen wijzigen dan kunt u dit dezelfde dag tot 24:00 uur aanpassen via de link in de door u ontvangen e-mail. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om het pakket bij één van de vele afhaalpunten bij u in de buurt te laten bezorgen zodat u zelf het moment van ontvangen kunt bepalen. (vergeet in dat geval niet uw legitimatie mee te nemen!)

Track&Trace

Als uw bestelling via pakketpost wordt verstuurd dan ontvangt u van ons op de dag van verzenden een e-mail met daarin een track&trace code. U kunt ervan uitgaan dat de zending de volgende werkdag bij u zal worden aangeboden.

Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren?

Dan is het mogelijk dat het pakket bij uw buren zal worden aangeboden. In dit geval ontvangt u een kennisgeving in uw brievenbus waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgeleverd. Wilt u dat een levering absoluut niet bij uw buren mag worden aangeboden dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld bij het afronden van uw bestelling.

Verzendkosten

De verzendkosten naar een adres in Nederland of België bedragen € 5,50 en is gratis vanaf € 59,-. Overige landen op aanvraag.

Retouren

Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Dat is uiteraard geen probleem bij Online Koffie Kopen! Gelieve ons dan een e-mail te sturen, met daarin uw wensen. Wij sturen u vervolgens via e-mail de retourinstructies. De portokosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Zorg er voor dat het product onbeschadigd is en dat de eventueel aanwezige productdoos nog heel is. Vanzelfsprekend kunt u het artikel ook gratis retourneren bij onze afhaallocatie in Hoogeveen.

Herroepingsrecht

Nadat u het bestelde product heeft ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 werkdagen na ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Online Koffie Kopen te ontbinden. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven. U kunt alleen van dit herroepingsrecht gebruik maken indien de producten compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn en in de originele product-verpakking worden geretourneerd. Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit via e-mail aan Online Koffie Kopen kenbaar te maken. U dient het product – na overleg met Online Koffie Kopen – te sturen naar een door Online Koffie Kopen vastgesteld retouradres. U dient zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Online Koffie Kopen behoudt zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door schuld van de klant (anders dan die van Online Koffie Kopen of de leverancier van het product) is beschadigd.