Eindhoven

RUIME VOORRAAD MACHINES BESCHIKBAAR – Gratis welkomstpakket!

De winkel in Eindhoven voor Catunambú, Jura en Moccamaster.

Aan de Hastelweg 254 in Eindhoven zijn wij gevestigd in het pand van Espresso Zueco en Catunambú Nederland. Hier vind u ook een breed assortiment espressomachines, klein voor thuisgebruik of groter voor in de horeca.

Onze winkel is ingericht met een uitgebreid Catunambú, Jura en Moccamaster assortiment. Alle machines, accessoires en onderhoudsartikelen hebben wij standaard ruim op voorraad. In Eindhoven hebben wij ook een uitgebreid assortiment (klein)zakelijke koffiemachines.

Bij het kiezen van de juiste machine is de kleur uiteraard een belangrijke factor, wij zorgen altijd voor een representatief beeld zodat u de juiste Jura kunt kiezen voor bij u thuis of op kantoor.

De machines staan klaar om gebruikt te worden zodat we u ieder detail kunnen laten zien en proeven. Of u nu een heerlijke espresso met prachtig crema of een cappuccino met lobbig schuim wilt proeven, wij laten u graag zien hoe het werkt.

Wees welkom aan de Hastelweg 254! De koffie staat  voor u klaar.

Wanneer u er voor kiest een Jura bij ons aan te schaffen krijgt u er altijd een welkomstpakket bij zodat u bij thuiskomst gelijk kunt genieten van deze heerlijke combinatie. Grote van het pakket varieert per machine, we vertellen u er graag meer over!

Openingstijden:

Maandag  Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

Hiernaast staan we graag op afspraak voor u klaar!

Hastelweg 254
eindhoven@bonnebella.nl
040 2491373

  

De waardering van bonnebella.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 50 reviews.